Nu al zin in de zomervakantie! Vakantie is feest

Op vakantie gaan is de ultieme vorm van feestvieren. Lekker weg zijn van alle beslommeringen, drukte, verplichtingen. Een vakantie geeft je dat uitgeruste gevoel dat je nergens anders kunt vinden. Het is ook wetenschappelijk bewezen dat je als mens in de moderne wereld op vakantie moet gaan om vrolijk te blijven. Of het nou op vakantie gaan is naar de camping in Zeeland, of zwemmen met zeeschildpadden op Bali, het gaat om het weg zijn. Je bent weg van alles wat je dwars zou kunnen zitten. Je hebt geen zorgen. Wat is er nou fijner dan dat?

Hoogseizoen

Ik heb voor dit jaar nog geen vakanties gepland, maar ik weet wel dat ik rond de zomervakantie lang weg wil. Het is onhandig om vast te zitten aan deze periode om op vakantie te gaan, maar ik mag alleen rond de zomervakantie vrij vragen. Ik werk namelijk in een winkel waar het in de zomer rustiger is en in de lente en herfst drukker. Toch is het in de zomervakantie hoogseizoen, want dan gaan alle ouders met kinderen weg. Gelukkig zijn er nog online een hoop goedkope deals te vinden die je wegvoeren naar je ideale vakantieland.

Waar dan heen?

Niet voor niets heet deze blog funenparty.nl. Ik ga natuurlijk naar een locatie waar je lekker kunt feesten. Mijn oog is gevallen op Ibiza. Daar heb je hele mooie clubs en mooie stranden waar je kunt feesten. Ibiza is alleen wel peperduur, en in het hoogseizoen gooien ze de prijzen nog even extra omhoog. Verder lijkt het me heel tof om een keer een full moon party mee te maken in Thailand. Daar hoor je ook altijd over van mensen, dat je dat echt een keer gedaan moet hebben. Verder lijkt het me tof om gewoon ergens naar een stad te gaan en daar het uitgaansleven te checken zoals Praag of Rome.

Plannen doen we niet aan

Het is voor mij misschien wel een leuke optie om mee te doen aan dat sprs.me. Daar hoor je toch veel mensen over. Je kunt je dan aanmelden en je laten verrassen wat betreft je bestemming. Ook zijn er goede deals te vinden voor goedkope vluchten met accommodaties via weflycheap.nl. Deze site is voor mij een favoriet om last-minutes mee te boeken, of juist ver vooruit een vlucht te boeken. Welke locatie is dan kies is afhankelijk van het aanbod op de website. Plannen doen we in ieder geval niet aan! Gewoon lekker op vakantie gaan en avonturen beleven, dat is de beste manier.

Anouk

Leave a comment