Zaalverhuur: vier je feestje groots en zonder zorgen

Ik geef heel graag een feestje. Maar ik doe dat niet al te vaak. Om de hele simpele reden dat ik weinig tijd heb. Werk, gezin en andere verplichtingen slokken ongemerkt hele weken op. Tot ik me op een gegeven moment bedenk dat het echt weer hoog tijd wordt voor wat fun en een party. Dus als ik een feestje geef, pak ik groots uit. Ik nodig tegelijk al mijn vrienden en familie uit en dan is het feesten maar. Nu is mijn familie vrij groot en mijn vriendenkring ook. Mijn flatje is dat echter niet. En de buren zijn ook niet zo blij als mijn gasten tot ver in de nacht door het huis hossen. Dat moet toch anders kunnen. En dat kan ook? Ooit wel eens gedacht aan de mogelijkheid van zaalverhuur? Een passende zaal in de buurt waar je sfeervol een feestje kan geven? Nou, ik heb het een keer gedaan en ik wil niet anders meer.

Zaalverhuur: makkelijk en snel

Google op zaalverhuur en je vindt talrijke mogelijkheden. De keuze is echt eindeloos en je kunt heel snel iets regelen. Natuurlijk wilde ik zelf niet zomaar een zaal want en achteraf hokje met kale muren en versleten meubilair kan ik zelf ook nog wel regelen. Nee, ik wil een ruimte waar mensen kunnen ontspannen, lachen en genieten. Iets sfeervols en comfortabels. Dan moet je even wat beter zoeken, maar ook dat heb je uiteindelijk zo geregeld. Je kunt natuurlijk goed zoeken op het doel van je bijeenkomst. Aan een zaal voor een zakelijke vergadering stel je toch andere eisen dan aan, zoals in mijn geval, een zaal voor een feestje. En het is ook wel handig om na te gaan of je puur en alleen de zaal kunt huren of dat je ook nog iets van catering erbij kunt krijgen.

Wel de lusten, niet de lasten

Mijn huis was altijd één grote bende na mijn feestje. Dagen daarna was ik nog aan het schoonmaken. Nog een reden waarom ik maar weinig feestjes geef. Het feestje zelf was leuk, maar daarna zat ik met de ellende. Bij zaalverhuur keer je gewoon terug in je nette huis. Dat is echt heerlijk. Ik hoef niet meer schoon te maken en ik plof gelijk in mijn bed waar ik de volgende dag ook lang in kan blijven liggen. Heerlijk dus. Wel zorg ik er uiteraard voor dat ik de zaal die ik gehuurd heb netjes achter laat. Een kwestie van fatsoen. En verder kan ik eerlijk zeggen dat ik in een gehuurde zaal ongestoord van mijn party geniet!

Anouk

Leave a comment