Leuke cadeau ideeën voor je vriend

Laten we eerlijk zijn. Een cadeau uitkiezen voor een vrouw is nooit zo moeilijk. Een lekker geurtje, douche producten, sieraden, accessoires voor in ons haar, ga zo maar door. Wij vinden altijd alles leuk, want het gaat ons vooral om het gebaar. Bij mannen is dit ook zo, maar is het verzinnen wat een leuk cadeautje is wel iets moeilijker. Vaak ga je dan al richting kledingstukken, wat natuurlijk wel wat meer kost dat lekkere badproducten. Daarom hebben wij hier wat leuke cadeau tips voor je op een rijtje gezet.

Koken

Het geven van een cadeau aan je vriend gaat om het gebaar. Daarom moet je ook niet altijd denken aan iets tastbaars. Denk aan een lekker etentje op een speciale dag. Of zelfs nog beter: een doordeweekse dag. Dat zal je vent niet zomaar verwachten en dat wordt zeker met veel dankbaarheid afgenomen.

Een bierproeverij

Ook kan je denken aan een leuk uitstapje met je vent. Dit kan iets zijn zoals een weekend weg samen, waar je dan wel wat meer geld in steekt. Dit zou je dan bijvoorbeeld kunnen doen als jullie een aantal maanden of jaren samen zijn. Om zo’n dagje weg iets toegankelijker te maken kan je ook denken aan iets waar je vent zelf naartoe kan, of met vrienden. Denk aan een bierproeverij.

Zijn hobby

Niet iedere man heeft een specifieke hobby, maar dingen zoals darten of pokeren vallen altijd wel in de smaak bij een man. Zo kan je een dart set aanschaffen of een poker set. Leuk voor de mannenavondjes, of misschien vind je het zelf ook wel leuk om eens mee te doen…

Happy Socks voor heren

Het klinkt misschien een beetje vreemd, sokken geven als cadeau, maar de speciale cadeausetjes van Happy Socks zijn te leuk. Je hebt allerlei verschillende cadeausets met verschillende printjes en kleuren. Happy Socks voor heren staat bekend om de overdreven dessins en de opvallende prints. Je moet er wel van houden, maar het is ook leuk om dit als een soort grapje te geven.

Een tattoo

Het is natuurlijk een persoonlijke voorkeur die je moet hebben, als man en vriendin/vrouw zijnde. Maar als je vriend houdt van tattoos en nog een heel plan heeft voor zijn lichaam, kan je er ook voor kiezen om mee te gaan naar de tattooshop en als verrassing met hem een tattoo laten zetten. Je kan hier zelf ook aan meedoen, maar je kan het natuurlijk ook gewoon cadeau geven.

Anouk

Leave a comment