Een geweldige partyoutfit shop je zo!

Tegenwoordig heb ik elk weekend wel een feestje. Of het nou een verjaardag is, een bruiloft of gewoon zomaar een feestje, ik word er echt mee doodgegooid. Heel leuk natuurlijk, maar wat wel lastig is is om elk weekend een andere mooie outfit te vinden. Je wil natuurlijk ook dat mensen denken dat je altijd hetzelfde draagt… Geen stress, gelukkig heb ik wel wat tips om er elk weekend tip-top uit te zien. Ik heb inmiddels namelijk wel wat ervaring zoals je begrijpt.

Thema

Het belangrijkste is ten eerste dat je ervan op de hoogte bent of er een thema is en wat het thema dan is. Vaak staat dit wel op de uitnodiging of zoals tegenwoordig vaak in een Facebook evenement. Maar ben je er niet zeker van, vraag dit dan liever even na. Het is erg vervelend als je de plank geheel misslaat! En daarnaast is het ook wel fijn om even rond te vragen bij vrienden of kennissen of ze überhaupt in thema gaan en hoe erg. De meeste mensen, als je een beetje bent zoals ik, voelen zich niet prettig als ze zelf helemaal in kostuum zijn en de rest alleen maar een thema hoedje op heeft.

Geen thema

Is er geen thema? Dan is de keuze natuurlijk reuze. Van een mooie blouse tot een feestelijke glitterjurk, je kan het zo gek maken als je wil. Denk even na of het een casual of chic feestje is en ga lekker shoppen. Als je geen tijd hebt om naar de winkels te gaan, kan je dit natuurlijk ook altijd online doen. Soms is dat zelfs handiger! Online hebben ze vaak meer keuze en meer maten en kleuren beschikbaar. Ook als je een lastige maat hebt, bijvoorbeeld een maatje meer, is online echt een goede oplossing. Bij Meyer Mode hebben ze veel grote maten jurken die erg mooi en netjes zijn, perfect voor een feestje dus!

Treat yourself

En als je dan toch lekker aan het optutten bent en verder een vrij weekend hebt, waarom maak je er dan niet een lekker ‘treat-yourself-dagje’ van? Laat je haar doen of je makeup (of allebei) en geniet van de ontspanning met een lekker kopje koffie. Nog leuker is het natuurlijk als je dit doet met je zus, nichtje of vriendin die ook naar hetzelfde feestje gaat. Oja, en dat kopje koffie mag ook best een glaasje wijn zijn… Zo kom je alvast lekker in de sfeer!

Anouk

Leave a comment