Het is pas echt een feestje als je geen zere voeten hebt!

Want op een feestje wil je dansen, springen en regelmatig naar de bar lopen voor een nieuw drankje, toch? En als je zere voeten hebt, dan gaat de lol daar al snel vanaf. Je kunt dus maar beter zorgen voor goede schoenen. Voor mannen is dat niet zo moeilijk. Zij maken gewoon een keuze uit alle ontzettend gave sneakers van Mason Garments en ze zijn klaar. Wij vrouwen echter, wij hebben het heel wat lastiger. Want wij willen niet alleen geen zere voeten, we willen ook nog eens mooie voeten. Met schoenen die perfect passen bij de rest van onze outfit. Ook als er geen hond naar je schoenen kijkt.
Mason Garments

Want al ziet niemand je schoenen, jij weet het!

En dus ga je voor ieder feestje eens aandachtig staan kijken naar alle schoenen die je in de kast hebt. Ik durf te wedden dat het bij jou net zo is als bij mij: heel veel schoenen, maar dat paar dat je aan MOET, dat staat er niet bij. Dus ga je maar weer naar de stad of naar een online schoenenwinkel. Want het plaatje dat jij in je hoofd hebt, dat moet wel kloppen natuurlijk.

Maar nieuwe schoenen aanschaffen vlak voor een feestje…

Dat is vragen om problemen. Je kunt er namelijk van uit gaan dat je blaren krijgt. En slapende tenen. Dus ga jij goed voorbereid naar je feestje. In je tasje (ook nieuw, zie je het?) zitten blarenpleisters en extra zooltjes. Maar ook je sneakers voor als je naar huis gaat lopen. Want die mooie nieuwe schoenen zijn natuurlijk fantastisch, maar echt lekker zitten ze nog niet. Voor inlopen heb je geen tijd gehad, maar gelukkig kan je het op deze manier ook oplossen. Je hebt immers al vaker met dat bijltje gehakt.

En dan het gevoel als je je nieuwe schoenen weer uit doet

Eigenlijk is dat het gevoel waar je al de hele avond naar uit kijkt. Sterker nog, voor dát gevoel heb je op het laatste moment nieuwe schoenen aangeschaft. De diepe zucht waarmee je je op de bank laat vallen. Je voeten op de salontafel legt. En besluit dat je deze schoenen NOOIT MEER gaat dragen. Nooit meer. Want ze doen pijn. Tot het volgende feestje. Waarvoor je weer voor je kast gaat staan en besluit dat je nu écht nieuwe schoenen nodig hebt. Oh, waren we maar meer zoals mannen. Want die Mason Garments die zien er wel heel comfortabel uit!

Anouk

Leave a comment