Een feest in je huis met deze gadgets

Een huis inrichten is geen stom klusje. Sterker nog, de meeste mensen vinden dit alleen maar heel leuk. En als je huisje eenmaal af is en er qua inrichting helemaal gelikt uitziet, ben je natuurlijk erg tevreden. Maar, ik ben er laatst achter gekomen dat ik zelf nooit compleet tevreden ben. Soms krijg ik ineens een onrustig gevoel en gooi ik mijn decor weer om. Dit keer deed ik dat met een paar coole gadgets.

Kleine veranderingen

Omdat je grote meubels zoals een bank, tafel of keuken vervangen natuurlijk niet te doen is, maak ik vaak kleine veranderingen. Vorige keer deed ik dit door mijn muur vol te plakken met foto’s. Inmiddels hebben deze foto’s alweer plaats moeten maken voor een paar mega grote schilderijen. Het is heel grappig om te zien hoe zo’n kleine en goedkope verandering voor zo’n groot verschil kan zorgen. Het huiselijke en knusse waar een paar foto’s aan de muur voor zorgt in tegenstelling tot de kunstzinnige en grootse sfeer waar een paar grote schilderijen voor zorgen.

Gadgets

Maar al die kleine veranderingen die mogelijk zijn om de sfeer in je huis een beetje te veranderen had ik inmiddels al gehad. Gelukkig is mijn vriend een echte fan van gadgets en technologie, dus hij had nog wel wat ideetjes om hiermee het huis aan te pakken. En ik moet zeggen, het is me niet slecht bevallen. Het begon al met de hilarische tripjes naar de mediamarkt waar we op elke bank gingen zitten om flatscreen schermen te bewonderen en elke game natuurlijk wel even moesten spelen. En mijn god, ik keek mijn ogen uit. Ik wist niet dat er zoveel verschillende gadgets bestonden voor in huis!

Kiezen

Uiteindelijk moest ik wel kiezen tussen al die coole, leuke en handige gadgets. Het was ook maar goed dat we van tevoren een budget voor onszelf hadden opgesteld, want anders was het flink uit de hand gelopen denk ik, haha! De keuze is, na veel wikken en wegen, gevallen op drie verschillende gadgets. Allereerst hebben we een mooie TV plafondbeugel uitgekozen om onze TV op te hangen; een heel chic en modern gezicht geeft dat! Daarnaast hebben we nog grote en hele goede boxen uitgezocht en mooie ambilight voor naast de TV en om de bank heen. Ineens is de sfeer dus weer omgegooid van een kunstzinnig en grootse woonkamer naar een moderne en coole TV hoek! Dus; ga lekker gadgets shoppen en leef je uit.

Anouk

Leave a comment