Het voelt altijd als een feestje in deze items

Ik ben gek op mode. Mooie schoenen, tassen, sieraden; het maakt me gewoon heel gelukkig. Vooral als je een aankoop hebt gedaan waarvan je zoveel zin hebt om het te dragen, dat je het gewoon thuis voor de spiegel nog een keertje aantrekt. Nu de lente er weer aankomt heb ik een lijstje gemaakt voor jullie van de items die je MOET hebben dit jaar. Een aantal tijdloze items en een aantal trends; ik heb ze hier voor jullie op een rijtje gezet.

Alles cropped!

Topjes, shirts en truien en nog meer, alles mag deze lente kort zijn. Een beetje buik showen, en vooral een stukje navel, is sexy! Zeker als je het combineert met een stoer jasje en nette haklaarsjes maakt dat de outfit helemaal af. En, zo wordt het ook niet té sexy. Helemaal goed dus deze trend.

De perfecte lentejas

De perfecte lentejas is misschien wel het belangrijkste om te hebben. Niks is vervelender dan nog in je veel te warme winterjas of zonder jas te moeten lopen. Een tussenjas, die de perfecte hoeveelheid warmte geeft, is zeker een musthave. Online is er genoeg keuze. Een bontjas is, net zoals vorig jaar, nog steeds hip maar ook een nette dames mantel is een mooie en tijdloze aanwinst. Onthou wel: een basic model is makkelijk te combineren, maar een bontjas geeft je look wel een echte boost bijvoorbeeld als je naar een luxe feestje gaat. Dus als je het geld hebt, waarom zou je ze dan niet allebei aanschaffen?

Zonnebrillen en plateauzolen

Nog een trend, die nu al een paar jaar aanwezig is, is de zonnebrillen trend. Vooral retro modelletjes zoals een cateye model of eentje met net iets te grote glazen. Hij mag absoluut opvallen en maakt een basic outfit ineens super hip. Daarnaast is het een must om een paar super leuke plateauzolen aan te schaffen voor de zomer. Mijn tip; kies niet voor te hoge zolen, maar een paar waar je lekker op kunt lopen. Dan kun je ze ook aan naar strandfeestjes en steel jij de hele avond de show.

Kleur

Basic items en vooral basic items zijn natuurlijk makkelijk te combineren. Maar, wees niet bang om wat kleur in je kast te laten verschijnen. Een beetje kleur staat veel mooier in je gezicht en laat je veel gezonder lijken. Op het moment zijn in de winkels veel felle kleuren te zien zoals knalroze en knalgroen, maar als je dit iets te heftig vindt kun je ook voor een pastelkleur gaan. Neem in ieder geval deze les mee; wees niet bang om op te vallen!

Anouk

Leave a comment