Tshirtdeal.nl voor het meeste plezier op jouw feestje!

Een goed feestje houdt iedereen wel van. Even je gedachten verzetten en lekker feesten. Een huisfeestje, een feestje buiten de deur of een festivalletje pakken het is allemaal heerlijk. Zelf ben ik een enorme festivalliefhebber. Het zonnetje dat schijnt, een lekker drankje, goede muziek en ik kan me uren aan één stuk door vermaken. Maar voor een goed huisfeestje ben ik ook wel te porren. Zelfs als ik het kinderfeestje van mijn kinderen moet organiseren zorg ik dat ik er iets leuks van maak. Vaak hang ik de kinderfeestjes aan een leuk thema waarmee mijn kinderen en hun vriendjes zich echt even in een andere wereld wanen. Vaak probeer ik met deze themafeestjes ook wat aan de aankleding te doen. Laatst heb ik bijvoorbeeld tshirts laten bedrukken bij tshirtdeal.nl. Niet alleen leuk voor de aankleding maar de kinderen hebben ook gelijk een leuk aandenken.

Bedrukken van tshirts voor feestjes

Toen ik eenmaal één keer bij tshirtdeal.nl een paar shirtjes had laten bedrukken voor het kinderfeestje van mijn dochtertje, heb ik dit later nog een aantal keer gedaan. Een vrijgezellenfeest van mijn beste vriendin of een voetbaltoernooi met mijn collega’s. Het zijn allemaal gelegenheden waar een leuk bedrukt tshirtje altijd een leuke toevoeging is. Voor mijn vriendin hadden we een ietwat gênante foto op haar shirtje laten bedrukken en voor onszelf allemaal leuke bijnamen. Je had ons moeten zien lopen door de stad. Wij kregen enorm veel bekijks maar ook enorm veel complimenten voor het leuke idee. Een kleine moeite maar we hebben wel extra lol gehad met onze tshirts. Ook op het voetbaltoernooi met mijn collega’s waren de shirts een leuke toevoeging. Normaal gesproken loopt iedereen in pak en moeten we serieus zijn. Maar nu was iedereen lekker los en liep met een grappige bijnaam op zijn rug.

Extra dimensie aan een feestje 

Ik benoemde het eerder al, feestjes, festivals of andere feestelijke aangelegenheden zijn altijd een leuke afwisseling op ons dagelijkse leven. Maar wat is er leuker om nog net die extra dimensie aan een feestje toe te voegen. Tshirtdeal.nl heeft mij de afgelopen feestjes geholpen om net even dat beetje extra plezier toe te voegen. Ben jij inmiddels ook een beetje geënthousiasmeerd? Kijk dan snel op internet hoe jij jouw volgende feestje een stuk leuker kunt maken. Wat ook nog wel even leuk is om te vertellen, is dat de keuzemogelijkheden oneindig zijn. Pasvorm, kleur of print het is allemaal mogelijk. Ga aan de slag en ik ben benieuwd naar jullie creaties! 

Anouk

Leave a comment