Een gezellig feestje in de tuin: eerst grasmaaien

Het is weer vaker lekker weer, dus dat betekent dat je ook weer lekker buiten kan zitten met vrienden en familie. Misschien heb jij al wel plannen hier en daar om bijvoorbeeld een feestje te geven. Om gezellig met z’n allen te gaan barbecueën of gewoon lekker buiten zitten met een drankje. Tja, haal dan de grasmaaier maar weer uit de schuur, want de tuin kan dan wel even een opknapbeurt gebruiken. Je wilt immers wel dat het er een beetje netjes uitziet voor je gasten, of dat nu familie is of vrienden zijn.

Dus aan de slag met de grasmaaier

Ja, je kan het nu echt niet meer overslaan, pak die grasmaaier maar en ga aan de slag. Als jij een kleine tuin hebt dan moet dat toch lekker makkelijk zijn? Maar als jij een wat grotere tuin hebt, tja, dan maakt je grasmaaier dus overuren. Als er gasten langskomen wil je nu eenmaal dat het er een beetje netjes uit ziet. Het hoeft nu echt niet een soort paradijs tuin te worden, maar je wilt toch wel dat het gewoon een beetje mooi is? Dus ga even aan de slag, want de tuin kan dat wel gebruiken.
Grasmaaier

Haal de spullen in huis

Als jij degene bent die een feestje geeft dan is het ook niet meer dan normaal om ook de spullen in huis te halen. Misschien heb jij ook wel tegen je gasten gezegd dat zij het een en ander mee moeten nemen, maar toch moet je nog het meeste aantal dingen regelen. Wat drankjes misschien, als jullie gaan barbecueën heb je wel een barbecue nodig en vlees natuurlijk. Dus die grasmaaier kan terug de schuur in want nu is het tijd om even een bezoekje te nemen aan de supermarkt, om te zorgen dat jij in ieder geval lekker veel in huis hebt.

Laat die gasten maar komen

Nou, als je dan alles uiteindelijk geregeld hebt dan kan jij je gasten uitnodigen en laat het feestje dan maar beginnen. Of je nu met een hele groep bent, of gewoon een paar vrienden of familieleden hebt uitgenodigd. Het maakt niet uit, als het maar gezellig is. Even lekker buiten zitten in de zon, genieten van het weer, en natuurlijk van elkaar. Lekker het een en ander eten en wat bijpraten. Het hoeft geen mooi weer te zijn om dat te doen, maar het is altijd gezellig als de zon lekker schijnt. Dus wie nodig jij allemaal uit?

Anouk

Leave a comment