4 dingen om te doen tijdens een feestje!

Binnenkort een feestje? Weet je niet wat je moet doen? Ben je even helemaal inspiratieloos? Fun en Party heeft voor jou 4 tips op een rij gezet waardoor jouw feestje niet in de soep zal lopen! We hebben de tips verdeeld in verschillende categorieën!

  1. Sport en spel
  2. Chill mode
  3. Zomers

Tip 1# Ga leuke sportspelletjes doen!

Ben je fanatiek? Heb je fanatieke vrienden? Blijf dan vooral niet binnen maar ga naar buiten toe! Ga een leuk spel doen. Bijvoorbeeld airsoften, paintballen, taggen, GPS tocht, voetballen, noem het maar op! Er zijn zoveel leuke dingen die je buiten kan doen, en wat ook nog is sportief is! Wil je buiten iets origineels doen? Speel het spel ‘Cornhole’ hierbij moet je pittenzakjes in een gat gooien! Vaak kan je zo’n houten kist ook zelf maken en dan kan je zo aan de slag! Super leuk en simpel! Nog een fanatiek spelletje is, ‘Capture the flag’. Je maakt 2 teams en ieders team krijgt een vlag. Weetje de vlag van het andere team te pakken te krijgen, heb je een punt! Je kan je eigen spelregels verzinnen!

Tip #2: Chill modus!

Ga lekker in je chill modus en ga chille spelletjes doen met je vrienden en vriendinnen. Denk bijvoorbeeld aan tafelvoetbal, vroeger speelden wij altijd aan een voetbaltafel deutscher meister, op deze voetbaltafel kon je extra fanatiek zijn! Ben je niet zo van het voetballen? Een potje darten is natuurlijk ook super leuk! Probeer meer eens een 180 te gooien, ik weet zeker dat, dat bij de gemiddelde persoon wel even duurt! 

Tip #3: Zomers

Is het lekker weer buiten? Dan heb je aan deze zomerse (stand) tips een hele goede! Ga het strand op en organiseer een potje of zelfs een toernooitje beach volleybal! Nodig iedereen uit op het strand en ga lekker een middagje volleyballen! Niet zo van het volleyballen? Heb je wel eens voetvolley gedaan? Super leuk en ook nog is spannend. Wij verzekeren je: het wordt chaos. Naast dat je het gezellig hebt, ben je nog is sportief bezig ook! Wordt het te warm? Ren de zee in! En vergeet je niet in te smeren, en genoeg water mee te nemen!

Met deze tips moet jouw feestje wel goed lopen! Heb je voor ons nog meer tips? Vergeet deze dan niet bij on achter te laten! We zijn benieuwd wat jullie doen op een feestje? Of welke leuke activiteiten jullie nog meer hebben! Spellen en activiteiten met elkaar, is vaak leuker dan in je eentje!

Anouk

Leave a comment